Programma-Nieuws

We gaan weer open – zondag 6 februari 2022

 

 

 

Het programma voor zondag 6 februari volgt zo snel mogelijk, vast staat dat de meeste galeries en ateliers weer open zullen zijn. 

 

 

Reeds aangekondigd voor zondag 3 april 2022:

Martinikerk
Het Oratoriumkoor Veluwezoom houdt op zondag 3 april een concert in de Marinikerk in Doesburg. Op het programma staan het ‘Requiem’ en het ‘Cantique de Jean Racine’ van Fauré en het ‘Stabat Mater’ van Rheinberger. Sopraan Anke ter Riet en bariton Menno Slagter nemen de solopartijen voor hun rekening. De zang wordt begeleid door organist Sander van den Houten op het Walckerorgel van de Martinikerk. Dirigent is Ab Weegenaar.

Het Oratoriumkoor Veluwezoom heeft zijn thuisbasis in Dieren, maar bestaat uit zangers uit de hele regio, ook uit Doesburg. Het concert begint op 3 april om 15.30 uur en duurt ongeveer een uur. Bezoekers kunnen na het concert bij de uitgang een vrijwillige bijdrage achterlaten. 

 


Programma 2022

Allereerst wensen wij u een Gelukkig en Gezond 2022!

Vanwege de aanhoudende corona besmettingen is het nog onzeker hoe de Culturele Zondagen er dit jaar gaan uitzien.
Zelfs als de lockdown over is, kampen diverse deelnemers met het probleem dat zij niet over voldoende ruimte beschikken om de 1,5 meter afstand maatregel te kunnen naleven. We zullen daarom moeten afwachten en kijken wat er wanneer wel mogelijk is.

We houden u op de hoogte.

Blijf gezond en graag tot snel!

Team Culturele Zondag Doesburg.