Programma – Nieuws

2021 – Corona – nog geen Culturele Zondag

Gezien de ontwikkelingen rondom het Corona virus, zien we de komende maanden nog geen kans de Culturele Zondagen te hervatten. Helaas blijven bij de meeste ateliers, galeries, bijzondere winkels, musea en podia, de deuren nog gesloten voor bezoekers. Bij sommige van onze deelnemers bestaat de mogelijkheid  om op afspraak een bezoek te brengen. Via de eigen website kunt u dan contact opnemen. 

Wij wensen u een goede gezondheid en hopen u snel te kunnen informeren over de eerste Culturele Zondag van 2021. 


Geen Culturele Zondag in december 2020

Vanwege het Corona virus zal er ook in December géén “Culturele Zondag” worden gehouden. Maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn de komende tijd nog noodzakelijk. In verband hiermee zal de traditionele route langs culturele adressen in Doesburg op zondag 6 december niet doorgaan.  Indien u wenst,  kunt u de deelnemers individueel benaderen en ze bezoeken.  Als u op de foto van de deelnemer gaat staan, komt u vanzelf op de website van betreffende deelnemer. 

We hopen dat we begin 2021 weer een Culturele Zondag Doesburg kunnen organiseren, zodat u weer een rondje door Doesburg kunt maken en de verschillende galeries, ateliers, bijzondere winkels, podia, musea een bezoek kunt brengen.

Graag tot ziens in 2021…