Programma – Nieuws

Geen Culturele Zondag in december 2020

Vanwege het Corona virus zal er ook in December géén “Culturele Zondag” worden gehouden. Maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn de komende tijd nog noodzakelijk. In verband hiermee zal de traditionele route langs culturele adressen in Doesburg op zondag 6 december niet doorgaan.  Indien u wenst,  kunt u de deelnemers individueel benaderen en ze bezoeken.  Als u op de foto van de deelnemer gaat staan, komt u vanzelf op de website van betreffende deelnemer. 

We hopen dat we begin 2021 weer een Culturele Zondag Doesburg kunnen organiseren, zodat u weer een rondje door Doesburg kunt maken en de verschillende galeries, ateliers, bijzondere winkels, podia, musea een bezoek kunt brengen.

Graag tot ziens in 2021…

 


November – géén Culturele Zondag – wegens Corona

De maandelijkse route langs culturele adressen in Doesbug gaat op zondag 1 november niet door.

Dat heeft het bestuur van de Culturele Zondag Doesburg besloten op grond van de onlangs aangescherpte coronamaatregelen.

De organisatie van een dergelijk evenement is niet meer toegestaan. Ook het kantoor van de VVV is deze zondag gesloten. Een individuele deelnemer die toch bezoekers toelaat doet dat op eigen verantwoordelijkheid.

Wij houden u op de hoogte, blijf gezond en tot ziens in Doesburg…